با ما در تماس باشید: 021.28425337

جست و جو
حساب کاربری
ثبت سفارش
021.28425337
جست و جو
حساب کاربری
ثبت سفارش

پرداخت شهریه دانشگاه و کالج

اغلب موسسات آموزشی در سراسر دنیا در تمامی مقاطع دارای شهریه های ثابت و متغیر می‌باشد و دانشجویان ملزم به پرداخت این مبالغ هستند. شهریه هر موسسه بسته به مقطع تحصیلی و کشور تحصیل بسیار متفاوت بوده و دانشگاه ها و کالج ها سیاست های مختلفی در پرداخت شهریه دارند. اما معمولا در همه آن‌ها، دانشجویان پس از دریافت تاییدیه پذیرش، برای قطعی شدن ثبت نام می‌بایست نسبت به دریافت شهریه ترم اول و یا پیش پرداخت بخشی از آن اقدام کنند.

در ادامه به ذکر مهم‌ترین مواردی که پیش از پرداخت شهریه می‌بایست از آن‌ها اطلاع داشته باشید، پرداخته شده است.

در صورتی که قصد پرداخت شهریه دانشگاه یا کالجی را دارید و از تمام شرایط و جزئیات آن نظیر مبالغ، کنسلی، شرایط ریفاند مطلع هستید، می‌توانید از طریق دکمه زیر، مستقیما به پنل ثبت سفارشات بروید. در غیر این صورت مطالب این صفحه را کامل مطالعه کرده و اطلاعات خود را پیش از ثبت سفارش، تکمیل نمائید تا متحمل خسارت یا پرداخت هرگونه هزینه‌ی اضافی دیگری نشوید.

ثبت سفارش پرداخت شهریه

آیا شهریه با دیپازیت فی متفاوت است؟

بلی، متفاوت است. شهریه همان طور که از نامش پیداست هزینه ای است که دانشگاه یا کالج بابت واحدهای برداشته شده از دانشجویی که با تحصلیش در آنجا موافقت شده است و رسما ثبت نام نموده و تشکیل پرونده داده است، دریافت می کند اما دیپازیت فی، هزینه ای ست که دانشگاه یا کالج بابت رزرو صندلی جهت اطمینان از جدیت متقاضی، از وی درخواست می‌کند. طبعا دیپازیت فی فقط و فقط به صورت نقدی دریافت می‌شود ولی شهریه امکان پرداخت اقساطی در طول ترم را نیز دارد.

میزان شهریه

نحوه محاسبه شهریه دانشگاه ها و کالج ها عموما در دو حالت شهریه ثابت و یا هزینه بر اساس تعداد واحد انتخابی می باشد که بستگی به مقطع و نوع موسسه آموزشی دارد ولی غالبا در مقطع دکترا، شهریه ثابت و مشخصی بصورت ترمی یا سالیانه دریافت می‌شود و در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس شهریه ثابت وجود ندارد و تنها هزینه‌ی واحدهای انتخاب شده محاسبه می‌گردد.
قاعدتا منطقی‌ترین روش برای کسب اطلاع از شهریه، جستجو در وب سایت دانشگاه یا کالج می باشد ولی مشخصا در ارتباط با موسسات آموزشی کوچک و غیر مطرح با این مورد زیاد برخورد شده است که مطالب روی وب سایت آن موسسه و اعداد و ارقام به روز نباشد. لذا حداقل در ارتباط با این گونه دانشگاه ها . کالج ها، مطمئن‌ترین روش، مکاتبه با آن ها از طریق ایمیل است.
در اینجا ذکر یک نکته ضروری‌ست و آن اینکه در برخی دانشگاه‌ ها و کالج ها میزان شهریه‌ای که از دانشجویان بومی دریافت می‌شود بیشتر از دانشجویان خارجی‌ست. لذا در جست‌وجوها یا مکاتبات خود حتما می‌بایست به این مهم توجه داشته باشید.

پرداخت اقساطی شهریه

دانشگاه ها و کالج ها معمولا امکان پرداخت اقساطی شهریه را نیز فراهم می‌کنند ولی پرداخت اقساطی عموما نیازمند یک حساب بانکی اعتباری (کردیت کارت) جهت برداشت اتوماتیک شهریه در تاریخ های مقرر می باشد و با توجه به اینکه افتتاح چنین حسابی برای دانشجویان جدیدالورود تقریبا غیر ممکن است لذا حداقل برای ترم اول و دوم، احتمال استفاده از چنین تسهیلاتی را بهتر است صفر بدانید.
با توجه به مورد ذکر شده و این نکته که عدم پرداخت شهریه در موعد مقرر ممکن است مشکلات آموزشی نظیر عدم امکان ثبت نام یا عدم امکان استفاده از خوابگاه یا … و در صورت تداوم حتی گزارش به اداره مهاجرت را در پی داشته باشد، توصیه می‌شود برای پرداخت نقدی شهریه ترم های ابتدایی، منابع مالی کافی در اختیاز داشته باشید.

لغو ثبت نام و ریفاند (عودت وجه) شهریه

در صورتی که دانشجو پس از ثبت نام و پرداخت شهریه ترم اول موفق به دریافت ویزا در موعد مقرر نشود، معمولا ثبت نام او از طرف موسسه ملغی محسوب می‌شود و دانشجو می‌بایست تا ترم بعدی برای ثبت نام صبر كند. در این حالت اگر دانشگاه یا کالج در قوانین خود شرایط کنسلی در نظر گرفته باشد پس از ثبت درخواست رسمی دانشجو و انجام مراحل اداری، اقدام به استرداد وجه نیز می‌نماید. البته کنسلی می‌تواند ناشی از مشکلات شخصی دانشجو نیز باشد نظیر بیماری یا حوادث غیر مترقبه؛ که در این موارد نیز در صورت قانع کننده بودن دلایل برای دانشگاه یا کالج، امکان ریفاند وجود خواهد داشت.
در ارتباط با عودت وجه ذکر چند نکته ضروری‌ست:

  • مبلغ عودت داده شده ممکن است شامل کسر برخی از هزینه ها و جرائم شود و لذا کمتر از مقدار پرداختی شما باشد.
  • استرداد وجه به حساب مبدا ممکن است بین ۱ تا ۳ ماه زمان ببرد.
  • مبلغ ناشی از عودت وجه، معمولا توسط دانشگاه یا کالج به همان حساب یا کارتی واریز می‌شود که پرداخت از آن انجام شده است و در صورتی که بخواهید دانشگاه یا کالج، مبلغ را به حساب دیگری واریز کنند می‌بایست طی مکاتبه با ایشان، موافقت آن‌ها را جلب نمائید که این امر الزاما همیشه امکان‌پذیر نیست و ممکن است با درخواست شما مخالفت کنند. لذا پرداخت خود را سعی کنید از کارت‌هایی انجام دهید که بعدا در دسترس بوده و امکان ریفاند را نیز داشته باشند و یا اگر از کمک سایت‌های پرداخت ارزی استفاده می‌کنید، از سایت‌هایی کمک بگیرید که خدمات ریفاند را نیز ارائه دهند.

و در نهایت اینکه با توجه به شرایط متنوع دانشگاه‌ها و کالج ها، بهتر است پیش از ثبت نام و پرداخت شهریه، قوانین آن دانشگاه یا کالج را بررسی کنید.

روش های پرداخت شهریه و ریفاند

پرداخت ریالی از طریق سفیر کردیت

در صورتی که به کارت‌های ارزی بین‌المللی دسترسی ندارید یا ترجیح می‌دهید از طریق شرکت کارگزار بیمه این کار را انجام دهید می‌توانید این موضوع را به ما بسپارید. جهت انجام این کار از طریق دکمه زیر به صفحه ثبت سفارش پرداخت شهریه در وب‌سایت سفیرکردیت بروید و اطلاعات مورد نیاز را در فیلدهای مربوطه وارد و اقدام به ثبت سفارش نمائید.

ثبت سفارش پرداخت شهریه

پرداخت دلاری با مستر کارت / ویزا کارت شخصی

در صورتی که خودتان راسا می‌خواهید نسبت به پرداخت شهریه اقدام کنید می‌بایست یک کارت پرداخت بین المللی نظیر مستر کارت و ویزا کارت تهیه نمائید یا از دوستان و آشنایانتان که دارای اینگونه حساب‌ها هستند درخواست کنید تا پرداخت را برای شما انجام دهند.
جهت عودت وجه نیز هر دانشگاه یا کالج دارای رویه‌های مخصوص به خود است که این رویه‌های را می‌بایست در سایت دانشگاه جست و جو کنید یا از طریق مکاتبه، از خودشان جویا شوید.

ریفاند (استرداد وجه)

جهت عودت وجه نیز در صورتی که پرداخت شهریه را پیشتر توسط سفیرکردیت انجام داده‌اید یا پس از کسب موافقت دانشگاه یا کالج، ارائه شماره حساب سفیر برای عودت وجه را بلامانع می‌بینید، مبلغ ریفاند را می‌توانید از طریق ثبت سفارش ریفاند به صورت ریالی و به نرخ روز دریافت نمائید.

Go to Top