با ما در تماس باشید: 021.28425337

جست و جو
حساب کاربری
ثبت سفارش
021.28425337
جست و جو
حساب کاربری
ثبت سفارش

رزرو هتل خارجی

در صورتی که قصد سفر و اقامت در یک کشور دیگری را دارید پس از تعیین زمان رفت و برگشت و خرید بلیط پرواز، مهم‌ترین امر، رزرو هتل محل اقامت است. هر چند برای این کار می‌توان همچون گذشته به آژانس‌های مسافرتی مراجعه نمود اما امروزه با توجه به اینکه وب‌سایت‌های بزرگ داخلی و خارجی‌ای وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توان هر نوع هتل با هر شرایطی را پیدا نمود و همچنین از جزئیات امکانات آن‌ها و نظرات مسافران پیشین در ارتباط با آن هتل‌ها آشنا شد، به نظر، منطقی‌ترین کار، رزرو هتل از طریق این وب‌سایت‌هاست.

در ادامه مهم‌ترین مواردی که هنگام خرید هتل به صورت آنلاین باید در مد نظر داشته باشید ذکر شده است.

در صورتی که قصد رزرو یک هتل خارجی را دارید و از تمام شرایط و جزئیات آن نظیر مبالغ، کنسلی، شرایط ریفاند مطلع هستید، می‌توانید از طریق دکمه زیر، مستقیما به پنل ثبت سفارشات بروید. در غیر این صورت مطالب این صفحه را کامل مطالعه کرده و اطلاعات خود را پیش از ثبت سفارش، تکمیل نمائید تا متحمل خسارت یا پرداخت هرگونه هزینه‌ی اضافی دیگری نشوید.

ثبت سفارش رزرو هتل خارجی

به وب‌سایت‌های ایرانی مراجعه کنم یا خارجی؟

اصل قضیه این است که شرکت‌های بزرگی نظیر TripAdvisor, TravelaGateX و … هستند که با هتل‌ها قرارداد همکاری دارند و وضعیت لحظه‌ای اتاق‌های هتل‌ها را از آن‌ها دریافت می‌کنند و در پایگاه داده خود قرار می‌دهند و این اطلاعات را به وب‌سایت‌های رزرو هتل می‌فروشند. چه وب‌سایت‌های ایرانی و چه وب‌سایت‌های خارجی به این پایگاه‌داده‌ها متصل می‌شوند و آن اطلاعات را به شما نشان می‌دهند. گواه این مدعا این است که بخش زیادی از اطلاعات هر هتلی که به شما نشان داده می‌شود نظیر نکات ضروری، قوانین هتل و … همچنان به زبان انگلیسی‌ست (مطابق اطلاعات پایگاه داده‌ای که از اطلاعات از آنجا دریافت می‌شود).
این وب‌سایت‌ها، چه ایرانی و چه خارجی از ۶ جنبه زیر قابل بررسی هستند:

  1. تمرکز منطقه‌ای. یک وب‌سایت ممکن است بر روی اروپا متمرکز باشد و خدمات بهتری را در ارتباط با این قاره ارائه کند و یک وب‌سایت بر روی شرق آسیا.
  2. تعداد و تنوع هتل‌های نشان داده شده. هر وب‌سایت با توجه به اینکه از چه پایگاه داده‌ای استفاده می‌کند و چه مقدار اطلاعات از آن خریداری می‌کند و بر روی کجا تمرکز دارد، تعداد و تنوع اقامتگاه‌هایی که به شما نشان می‌دهد متفاوت است.
  3. جذابیت قیمت‌ها، پیشنهادات ویژه و تخفیف‌ها. طبعا هر چه یک وب‌سایت، قدرت چانه‌زنی و نیز تمکن مالی بیشتری برای کم کردن سود خود داشته باشد، می‌تواند قیمت‌های کمتر و با آپشن‌های بیشتری به شما نشان دهد.
  4. میزان انعطاف‌پذیری خدمات تعویض و تغییر. مواردی نظیر میزان سختی و آسانی لغو کردن یا تغییر زمان رزرو، کارمزد انجام آن، میزان خسارت عودت وجه و …
  5. نظرات کاربران. نظرات کاربران پیشین در ارتباط با تجربیاتی که از هتل‌ها داشته‌اند و کیفیت خدماتی که دریافت کرده‌اند، می‌تواند به شما کمک شایانی برای این که کدام هتل را انتخاب کنید بنماید.
  6. کارمزد تبدیل ارز. چه از طریق وب‌سایت‌های خارجی بلیط تهیه کنید و چه وب‌سایت‌های ایرانی، نهایتا ریال شما می‌بایست تبدیل به دلار شود و به حساب هتل ریخته شود. در تعامل با وب‌سایت‌های خارجی، شما می‌بایست از طریق سایت‌های پرداخت ارزی این کار را انجام دهید و در تعامل با وب‌سایت‌های ایرانی، آن‌ها خودشان این کار را انجام می‌دهند و هزینه آن را روی هزینه رزرو هتل به شما نشان می‌دهند. طبعا در خرید از وب‌سایت‌های ایرانی شما دردسر کمتری از این جهت دارید اما گاهی اوقات این کارمزد به قدری بالاست که می‌بایست عطایش را به لقایش بخشید.

همان‌طور که از موارد ذکر شده پیداست سایت‌های خارجی با توجه به ماهیت بین‌المللی‌شان، مخاطبان بسیار بسیار بیشتری دارند و در بسیاری از موارد ذکر شده ممکن است گوی سبقت را از سایت‌های داخلی بربایند. لذا توصیه ما این است که حتی اگر زبان ضعیفی دارید از دوستی کمک بگیرید یا با جست و جوی معنای اصطلاحات رایج هتل‌‌ها و ترجمه توضیحات و عبارات با استفاده از مترجم گوگل، از خدمات وب‌سایت‌های خارجی نیز استفاده و نتایج را با وب‌سایت‌های ایرانی مقایسه نمائید.

برخی از مهم‌ترین وب‌سایت‌های خارجی رزرو هتل: Booking.com / Hotels.com / Expedia.com
برخی از مهم‌ترین وب‌سایت‌های داخلی رزرو هتل: FlyToday.ir / Alibaba.ir / Flightio.com

پس از رزرو هتل به صورت آنلاین، هزینه دیگری نیز باید پرداخت کنم؟

هتل‌ها ممکن است در بدو ورود یا در طول دوران اقامت هزینه‌‌های اضافی‌ای نظیر هزینه تامین خسارت های احتمالی یا هزینه خدمات غیر رایگان همچون استخر از شما دریافت کنند که این موضوع ارتباطی با خرید آنلاین و غیرآنلاین ندارد و این‌ها مواردی‌ست که در صورتی که در یک هتل دریافت شود از همه مسافرین دریافت خواهد شود. به هر حال شما می‌بایست جهت مطلع شدن از این جزئیات، در هنگام رزرو، قوانین هتل را (که در وب‌سایت رزرو هتل نشان داده می‌شود) دقیقا مطالعه نمائید.

در صورت خرید آنلاین چه مدارکی هنگام ورود به هتل باید تحویل دهم؟

هتل ها جهت تحویل اتاق، معمولا در بدو ورود، ۲ مدرک را از شما طلب می‌کنند:

  • اصل پاسپورت.
  • واچر هتل (Hotel Voucher). یا همان رسید رزرو هتل که در هنگام رزرو هتل به ایمیل شما ارسال شده است. در این رسید کلیه جزئیات رزرو درج شده است:
    + اطلاعات شخص رزرو کننده (نام، نام خانوادگی)
    + اطلاعات هتل (نام، آدرس، تلفن)
    + اطلاعات رزرو (تاریخ ورود و خروج، تعداد روزهای اقامت، نوع و تعداد تخت رزرو شده)
    + اطلاعات فرعی (هزینه هتل و توضیحات اولیه در مورد قوانین رزرو)
    لذا پس از رزرو هتل و دریافت رسید آن، حتما جزئیات نوشته شده بر روی واچر هتل مخصوصا نام و نام خانوادگی و تاریخ‌ها را به دقت هر چه تمام‌تر بررسی نمائید.

۲ نکته مهم در باب تاریخ و ساعت ورود به هتل

نخست اینکه حتما به تفاوت زمانی میان کشور مقصد با ایران و طول زمان پرواز دقت کنید چرا که مبنای تاریخ و زمان رزرو شما، تاریخ و ساعت کشور مقصد است نه تاریخ و ساعت ایران. مثلا شما اگر به کشور ژاپن سفر می‌کنید با توجه به اختلاف ساعت ۶.۵ ساعته دو کشور و طول پرواز ۲۰ ساعته، احتمالا تاریخ رزروتان باید ۱ روز بعد از تاریخ پرواز از ایران باشد. برای درک منطق این موضوع می‌توانید این مطلب را مطالعه کنید.
و برای برای محاسبه این زمان می‌توانید از وب سایت محاسبه‌گر زمان پرواز کمک بگیرید.
نکته دوم اینکه به ساعت ورود به هتل (چک-این یا Check In) و به ساعت خروج از هتل (چک-آوت یا Check Out) نیز توجه داشته باشید. به طور معمول، ساعت ورود به هتل، ساعت ۲ بعد از ظهر و ساعت خروج از هتل ۱۲ ظهر است. در واقع زمان حضور شما در یک شبانه روز در یک اتاق، ۲۲ ساعت است و ۲ ساعت باقی مانده صرف نظافت و آماده سازی اتاق برای مهمان بعدی می‌شود.
اگر بخواهید زودتر از ساعت ۲ به هتل مراجعه کنید و اتاق خالی باشد احتمالا می‌بایست هزینه‌ای در حدود نصف و یا تمام هزینه یک روز اقامت کامل را پرداخت کنید که به این هزینه نیم‌شارژ می‌گویند. اگر هم، همان اتاق یا اتاق دیگری خالی نباشد تا خالی شدن اتاق خود، باید چمدان‌ها و وسایل خود را به جامه‌دان هتل بسپارید و یا در لابی منتظر بمانید.
اما برای خروج دیرتر از ساعت ۱۲، حتما هتل، مبلغ نیم‌شارژ را از شما خواهد گرفت.

می‌خواهم کنسل کنم و رزرو هتل تنها برای ارائه به سفارت است

در صورتی که نیاز به رزرو هتل، جهت ارائه به سفارت در پروسه درخواست ویزای خود را دارید و قصد اقامت ندارید و کنسلی شما قطعی‌ست به هیچ عنوان نباید هزینه رزرو را به طور کامل پرداخت کنید. اگر شامل این شرایط هستید، این مطلب را رها کنید و برای به حداقل رساندن هزینه‌های احتمالی کنسلی، از توضیحات موجود در صفحه خدمات «رزرو هتل برای ارائه به سفارت» بهره بجوئید.

کنسل کردن رزرو و ریفاند (عودت وجه) مبلغ رزرو

معمولا کنسل کردن رزرو هتل به سادگی چند کلیک در وب‌سایتی که در آن رزرو خود را انجام داده‌اید است اما در نظر داشته باشید که هر هتل در هنگام کنسلی، قوانین مخصوص به خود را دارد. مثلا یک هتل ممکن است هزینه رزرو را با کسر جریمه بازگرداند یا دیگری ممکن است در یک بازه زمانی خاص یا در روزهای اوج سفر هیچ هزینه‌ای باز نگرداند و … لذا توصیه می‌شود در هنگام رزرو از هتل‌هایی اتاق رزرو کنید که هزینه کنسلی آن‌ها ارزان یا صفر باشد.

به هر حال مبلغ ناشی از عودت وجه کنسلی هتل، معمولا به همان حساب یا کارتی واریز می‌شود که پرداخت از آن انجام شده است و در صورتی که بخواهید مبلغ را به حساب دیگری واریز کنند می‌بایست طی مکاتبه با ایشان، موافقت آن‌ها را جلب نمائید که این امر اکثرا امکان‌پذیر نیست و در خیلی مواقع با درخواست شما مخالفت می‌کنند. لذا پرداخت خود را سعی کنید از کارت‌هایی انجام دهید که بعدا در دسترس بوده و امکان ریفاند را نیز داشته باشند و یا اگر از کمک سایت‌های پرداخت ارزی استفاده می‌کنید، از سایت‌هایی کمک بگیرید که خدمات ریفاند را نیز ارائه دهند.

البته ذکر این نکته مهم است که برگشت پول از هتل به حساب مبدا، معمولا فوری نیست و بسته به قوانین هتل و سایت رزرو، تا چند هفته نیز امکان دارد به طول بیانجامد.

روش‌های پرداخت هزینه رزرو هتل و ریفاند (عودت وجه)

خرید ریالی از طریق سفیرکردیت

در صورتی که به هر دلیلی تمایل ندارید خودتان رزرو هتل را انجام دهید، می‌توانید از طریق سایت های پرداخت ارزی نظیر سفیر کردیت درخواست کنید تا با کارت اعتباری خودشان برای شما رزرو را به ثبت برسانند و شما معادل ریالی آن را پرداخت کنید. در سفیر کردیت برای این کار می‌بایست از ریق دکمه‌ی زیر به صفحه ثبت سفارش رزرو هتل بروید و اطلاعات مورد نیاز برای رزرو را در فیلدهای مربوطه وارد و اقدام به ثبت سفارش نمائید تا پرداخت شما توسط بخش پرداخت سفیر انجام گیرد.

ثبت سفارش رزرو هتل

خرید یورویی با مستر کارت / ویزا کارت شخصی

در صورتی که خودتان راسا می‌خواهید نسبت به رزرو هتل اقدام کنید می‌بایست از دوستان یا اقوامتان که در خارج زندگی می‌کنند و دارای حساب اعتباری هستند درخواست کنید تا رزرو را با کارت بانکی مربوط به آن حساب، برایتان ثبت کنند.

ریفاند (استرداد وجه)

جهت عودت وجه نیز در صورتی که رزرو را پیشتر توسط سفیرکردیت انجام داده‌اید یا پس از کسب موافقت وب‌سایت، ارائه شماره حساب سفیر برای عودت وجه را بلامانع می‌بینید، مبلغ ریفاند را می‌توانید از طریق ثبت سفارش ریفاند به صورت ریالی و به نرخ روز دریافت نمائید.

در پرداخت شخصی نیز جهت عودت وجه نیز معمولا در هر وب‌سایتی که باشید کافی‌ست به حساب کاربری خود بروید و در لیست هتل‌های رزرو شده، رزرو مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه مربوط به کنسلی را بزنید و روال تعیین شده را طی کنید.

Go to Top